Heb jij het Blue Frontend-DNA in je?

Ben jij op zoek naar een job waarin elke dag er anders uit ziet? Heb je goesting om mee te bouwen aan een sterk groeiende onderneming? Zin om keer op keer het verschil te maken? Grijp dan nu je kans en solliciteer bij ons!

Een correcte salaris

Bij Blue Frontend kan je rekenen op een competitief salaris en verschillende extralegale voordelen.

Work hard, play hard

Werken bij Blue Frontend betekent ook plezier maken. Je komt terecht in een omgeving waar fun en collegialiteit centraal staan!

Elke dag groeien

Stilstaan is achteruit gaan. Het is dus logisch dat iemand die altijd wil bijleren daarvoor ook de tijd en het budget krijgt.

Jij bent een full-stack nerd.

Je werkt aan geweldige mobiele projecten, applicaties en cross-platform toepassingen. Je bent een expert in de MEAN Stack en zet onze klanten op weg naar de beste user experience. Je gebruikt daarbij alle webtechnologieën en tools die daar vandaag voorhanden voor zijn (front-end en back-end).

Lees meer

Drupal Developer / Themer (Dutch)

We zijn op zoek naar een doorwinterde Drupal Developer. Iemand die het Belgische CMS als geen ander kent en weet hoe je er het maximale kan uithalen. Samen met ons team werk je aan de toekomst van onze klanten, en zorg je ervoor dat Drupal de uitvalsbasis van hun digitale strategie wordt.

Lees meer

Front-end developer (Dutch)

Jij bent een goochelaar als het op front-end aankomt. Je werkt dag in dag uit voor, met en bij onze rijkgevulde klantendatabase. Je houdt ervan om de ene dag te werken voor een start-up, terwijl je de volgende dag aan tafel zit met grote enterprise klanten.

Lees meer

Ontdek zelf waarom zij voor Blue Frontend kozen.